Lav: Sedmični horoskop za period od 21.05.2018. do 27.05.2018.

0

Posao. Ispada da ćete ove sedmice imati više sreće nego pameti u poslovnom segmentu. Jeste da se nervoza i potreba da napravite dar-mar u vama djelimično spustila, ali još uvijek ste skloni ishitrenim potezima i riječima koje prosto “sijeku” sagovornika.

No, polje podrške je izuzetno jako pa, ako se vi sami ne čuvate, čuvaju vas oni koji vas poštuju i vole. Isti ti će se potruditi da vam otvore vrata koja su do sada bila zatvorena i “poguraće” vas u pravcu nekih vrlo solidnih poslovnih priča. Nije loše, nije…

Ljubav. Za slobodne je ovo odličan period. Možete preko prijatelja, izlazaka, društvenih mreža, upoznati nekog (ili pak više osoba) ko će ostaviti veliki utisak na vas pa se čak i odlučiti na ulazak u vezu. Doduše, neko će se malo muvati sa dugogodišnjim prijateljem, ali ni to nije loše – najbolje ljubavi dolaze baš iz prijateljstva. Samo nemojte da odete na drugu stranu – na ulazak u tajnu priču sa osobom koja je zauzeta i sa kojom imate veću razliku u godinama. Pored toliko dobrih šansi, ovo stvarno možete da preskočite.

Što se tiče zauzetih, sada se tenzije mogu spustiti ukoliko se iole, makar malo, potrudite. Dobra atmosfera je naglašena, kao i pozitivna iznenađenja u partnerskim odnosima. Dobra sedmica, uživajte!

Zdravlje. Bolja zdravstvena situacija, naročito onim Lavovima koji konačno riješe da se malo razmrdaju i krenu da se bave nekom rekreacijom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info