Jarac: Sedmični horoskop za period od 21.05.2018. do 27.05.2018.

0

Posao. Poslovno ste dosta jače i ovaj segment vam je prikazan kao stabilniji od emotivnog. Funkcionišete na više strana odjednom, vodite aktivno pregovore, dobro ste se organizovali i zato nije ni čudo što će vam uglavnom sve od obaveza ići lako i od ruke.

Možda ćete početi da razmišljate i o obnovi neke saradnje ili ponovo krenuti da razmatrate plan koji ste u prethodnom periodu odložili kao nemoguć za izvesti. Dobre ideje i rješenja pa ćete lako zainteresovati ljude sa kojima dolazite u kontakt. Dobar period pred vama.

Ljubav. Opozicija Saturna i Venere na osi vi – partner, neće djelovati baš podsticajno na odnos sa voljenom osobom. Štaviše, može doći do blagog udaljavanja i zahlađenja. Ovo nije trajnog karaktera, ali svakako neće prijati ni vama ni partneru. Potrudite se da osobi do koje vam je stalo to i pokažete, da biste spriječili da se ona osjeća loše i emotivno nesigurno.

Što se tiče slobodnih, polje ljubavi i zabave vam je lijepo postavljeno, ali kao da tu postoji neka kočnica. U prevodu – ima osoba oko vas, neke su čak i vrlo zanimljive, ali nikako da se dogodi “ono nešto” što će pokrenuti bilo vas, bilo drugu stranu. Mogući su kontakti sa osobama sa kojima imate razliku u godinama, ali i aktivnosti bivših ljubavnika.

Zdravlje. Moguće je aktiviranje hroničnih tegoba, naročito kod onih koji imaju probleme sa kičmom, kostima, reumom, stomakom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info