Djevica: Sedmični horoskop za period od 21.05.2018. do 27.05.2018.

0

Posao. Već ove sedmice mogu do vas doći značajne informacije koje će riješiti neke vaše poslovne dileme. Situacija se polako raščišćava kod onih koji se dvoume između dvije opcije ili poslovne priče. Još malo i moći ćete da startujete na pravi način.

Generalno gledano, pozicija Marsa u polju poslovne svakodnevice tokom ove sedmice donosi vam jake aktivnosti, mnogo kontakata i susreta sa poslovnim partnerima, ali i veliku podršku od strane osobe koja istinski želi da vas “pogura” ka vašem cilju.

Ljubav. Odličan period da preko posla upoznate osobu sa kojom biste poželjeli da se u potpunosti prepustite strastima i hemiji koja će se ogromnom brzinom aktivirati. Takođe, odlično su vam postavljena poznanstva sa osobama koje dolaze sa puta ili koje pak susrećete prilikom putovanja. Neko sa kim ste već duže vrijeme u prijateljskom odnosu odjednom se može “otvoriti” i priznati vam da je zainteresovan za vas. Dakle, prilika ima sa više strana, vaše je samo da odlučite na koju ćete…

Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, bilo bi dobro da izbjegavate razgovor o nekim ozbiljnijim temama, jer je malo vjerovatno da ćete uspjeti da se usaglasite sa voljenom osobom. Bolje je da izađete zajedno.

Zdravlje. Osjetljiv stomak, probava, usporeniji rad crijeva, što naročito može smetati starijim pripadnicima ovog znaka. Povedite više računa o ishrani.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info