Blizanci: Sedmični horoskop za period od 21.05.2018. do 27.05.2018.

0

Posao. Ukoliko vaš posao zahtijeva puno kretanja i puno razgovora, očekujte da ćete tokom ove sedmice ostvariti više nego dobre rezultate. Ako radite sa strancima, neke prilike vam se mogu otvoriti preko noći, a neki od vas bi sad mogli da povuku i konkretnije poteze u smjeru odlaska van zemlje.

Mogućnosti za češća poslovna putovanja. Nešto lošiji odnos sa kolegama i osobama sa kojima sarađujete, najviše zbog nerazumijevanja, ali i zbog kratkih rokova za završetak obaveza. Oko važnih odluka ne odlučujte sami tokom ove sedmice!

Ljubav. Opozicija Merkura (vaš vladar) sa Jupiterom (vladar polja partnerstava), tokom ove sedmice, potenciraće na tome da i vi i partner pretjerujete u nekim svojim zahtjevima i ponašanjima, očekujući da se druga strana prilagodi vama. Takođe, ukoliko bilo šta krijete jedno od drugog, ovaj period može donijeti neugodne momente i pojačano nepovjerenje.

Ukoliko ste slobodni, opozicija Venere i Saturna može vas ubaciti u priču sa osobom sa kojom imate prilično solidnu razliku u godinama. Ulazak Sunca u vaš znak i dobar aspekt sa Marsom svakako će vas aktivirati u “potrazi” za onim pravim, ali će učiniti i da se osjećate dobro u druženjima, izlascima, zabavi. Mogućnosti stoje i preko društvenih mreža.

Zdravlje. Problemi sa grlom, plućima. Vodite računa da ne konzumirate previše hladne napitke. Moguće su i urinarne infekcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info