Bik: Sedmični horoskop za period od 21.05.2018. do 27.05.2018.

0

Posao. Sve će po pitanju posla funkcionisati uglavnom korektno, samo je potrebno više pažnje obratiti na dogovore, pogotovo ako radite sa strancima ili za stranog poslodavca. Od vas će se očekivati više inicijative i kreativnosti pa se spremite da uposlite svoje “sive vijuge”.

Aktiviran znak Raka daje vam mogućnosti da nađete i neki dodatni poslić i malo popunite svoj budžet. Više mogućnosti za poslovna putovanja, a oni koji rade kao trgovci, komercijalisti – imaće pune ruke posla.

Ljubav. Ulazak vaše vladarke Venere u znak Raka čini vas emotivnijima, osjetljivijima i jača u vama potrebu za ljubavnom sigurnošću i skladom. No, to će biti nešto teže za izvesti u ovoj sedmici, jer vaš partner kao da sve ostale stavlja na prvo mjesto, a vi ste mu negdje pri kraju liste prioriteta. Kod vas se mogu javiti pomiješana osjećanja, neki će se poprilično “smoriti” kad shvate da od ljubavnog savršenstva i ušuškanosti u ovom periodu nema ništa. Šta je, tu je – pregurajte ovu sedmicu, poslije ćete funkcionisati bolje.

Ukoliko ste sami – ili ćete se non stop vraćati u prošlost i preispitivati se, sami sebi nabrajati greške koje ste činili, ili ćete čak ostvariti kontakt sa bivšim partnerom. Naravno, potpuno nezadovoljavajući.

Zdravlje. Nemojte da vam nerviranje “jede” džigericu. Nešto osjetljiviji stomačni dio, a dame Bikovi bi mogle, čisto predostrožnosti radi, da prekontrolišu grudi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info