Vodolija: Sedmični horoskop za period od 14.05.2018. do 20.05.2018.

0

Posao. Niko živ ne zna kako će se ovi aspekti, koji postaju aktuelni, odraziti na vas i na vaše poslovanje. Vi ćete biti nepredvidivi, donositi odluke u trenutku, sjeći bez milosti, svađati se… Isto tako, vi ćete praviti nove poslove preko noći, pokretati priče koje već duže vreme krčkaju u vama.

Prosto rečeno, na svjetlost dana iznijećete potpuno drugačije vas, sa novim načinom funkcionisanja, novim prioritetima i ogromnom pokretačkom energijom. Neka je sa srećom i budite pametni!

Ljubav. Mars ulazi u vaše polje ličnosti, a Uran u polje doma. Zauzeti, ovu ogromnu energiju možete iskoristiti tako što ćete “živnuti”, što ćete uljepšati odnos sa voljenom osobom, što ćete biti inicijator pozitivnih promjena, što ćete obradovati i iznenaditi partnera, a možete ih iskoristiti i na drugačiji način pa biti svadljivi, zajedljivi, naprasiti i samo tražiti svađu. Na vama je i na vašim karakterima.

Ukoliko ste slobodni, neko će vam uletiti u život i isti vam izvrnuti naglavačke. No, nećete se buniti, suviše ćete biti obuzeti strašću i ludilom koje će vas okupati od glave do pete. Samo neka se uživa i zabavlja…

Zdravlje. Mars u vašem znaku čini vas impulsivnima, neopreznima, žurite i jurite, a ne gledate gdje. Vodite računa o povredama, posjekotinama, opekotinama. Mogući i problemi sa pritiskom i krvnim sudovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info