Vaga: Sedmični horoskop za period od 14.05.2018. do 20.05.2018.

0

Posao. Na poslu pomalo nepredvidivo. Može doći do velikih promjena u postojećim saradnjama, ali iskreno rečeno, neke od njih mogu i pući pošto već “krckaju” po šavovima. Dalje, može se dogoditi da vas kontaktira bivši poslodavac ili saradnik i počećete ozbiljno da se zanosite mišlju da ovu priču obnovite.

Venera, vaša vladarka, ulazi u polje karijere i svojim će vas uticajem čuvati od nekih poteza koji vam ne idu naruku. Imate mnogo novih ideja i neke od njih sada možete otpočeti i da praktikujete!

Ljubav. Opa! Evo Urana u vašem polju promjena, kriza, strasti, a evo i Marsa – vladara partnerskih odnosa u polju ljubavi! U prevodu – slobodne očekuju iznenadne ljubavne promjene, nova poznanstva, odnosi u kojima sve pršti od varnica i koliko god vi tvrdili da vam “nije ništa” i da ste se samo zagrijali, a ne i zaljubili – i ta ljubav počinje da vam kucka na vrata i to vrlo uporno. Nema šta, moraćete da otvorite, htjeli ne htjeli.

Zauzeti, Uran jeste izašao iz vašeg polja partnerstava gdje vam je pometnju pravio prethodnih sedam godina, ali posljedice su još uvijek tu. Zato, ove sedmice, mirno i bez rasprava!

Zdravlje. Ako ste mlađi, zdravije se hranite, više budite u pokretu. Ukoliko ste pripadnik starije generacije,  obratite pažnju na pritisak. Moguće su i meteoropatske reakcije i to učestale.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info