Strijelac: Sedmični horoskop za period od 14.05.2018. do 20.05.2018.

0

Posao. Koliko god mislite da niste – spremni ste za promjene. Čak i ukoliko pokušate da ih zaustavite, to nećete biti u mogućnosti – one će svakako doći, same od sebe. Vaša poslovna situacija dolazi na preispitivanje i dogodiće se veliki preokreti, ne samo u ovoj sedmici, već i u vremenu koje je pred vama. Ali, ovo je početak.

Imaćete probleme sa papirima i dogovorima u ovom periodu, a vjerovatno i u komunikaciji sa saradnicima. Vi uradite ono što je do vas da bude dobro, a za ostalo – neka se pobrinu zvijezde!

Ljubav. Mozak vam je previše opterećen nekim brigama, problemima, nedoumicama. Sve to potiskujete, gurate negdje u dubinu duše, ali to nećete moći još dugo da radite. Sve ono što vam je već duže vrijeme teško, počeće da izbija iz vas tokom ove sedmice, naravno, donoseći probleme u emotivnim vezama i brakovima. Kao da polako ulazite u fazu iz koje se ne može dalje na isti način. Stvari se moraju ili mijenjati iz korijena ili se od njih mora u potpunosti odustati i staviti tačka.

Ukoliko ste slobodni, preko poslovnog segmenta imate jedan izuzetno lijep i neočekivan susret, nešto što će vas u potpunosti “podići” i preplaviti vas zadovoljstvom i srećom.

Zdravlje. Manji stomačni problemi, naročito starijim pripadnicima znaka. Što se mlađih tiče – jaka nervoza. I jedni i drugi mogli biste da razmislite o promjenama u životnim navikama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info