Škorpija: Sedmični horoskop za period od 14.05.2018. do 20.05.2018.

0

Posao. Neke Škorpije će već u ovom periodu osjetiti neodoljivu potrebu da pobjegnu od postojećih poslova i možda otpočnu nešto potpuno novo. Druge će samo biti nervozne i čekati da im se pruži prilika da saspu sve što imaju, a onda se okrenu i odu.

Najbolje će proći one koje ove dane i ogroman energetski potencijal koji postoji iskoriste za pokretanje ideja i planova koje im se već duže vrijeme krčkaju u glavi. Budite kao ove posljednje Škorpije!

Ljubav. E pa, sad je zvanično – od ove sedmice zauzete Škorpije ulaze u dugotrajan vremenski period u kojem će njihove bitne emotivne relacije doći u fazu velikih promjena i preispitivanja. Iako će aspekt Urana trajati narednih više od sedam godina (ušao je u vaše polje partnerstava), najintrigantniji period je narednih šest mjeseci i počinje upravo sada! Svi odnosi koji su nestabilni, doživjeće brodolom i slavno potonuti, kao i oni u kojima partneri ne žele da se promijene i napreduju kao par. No, biće tu i lijepih iznenađenja – odluka o početku zajedničkog života ili stupanje u brak…

Slobodni, ovi aspekti važe i te kako i za vas, s tim što su donekle mirniji – očekujte lijepa iznenađenja ove sedmice!

Zdravlje. Mogući problemi sa krvnim sudovima, cirkulacijom, pritiskom. Aktuelne i povrede i to na radnom mjestu ili kod kuće. Budite obazrivi!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info