Ribe: Sedmični horoskop za period od 14.05.2018. do 20.05.2018.

0

Posao. Neke situacije na poslu vas zaista mogu mučiti i opterećivati – bilo da je u pitanju papirologija, rješenja, dozvole ili pak komunikacija sa kolegama. Ni u jednom momentu nećete moći da se opustite i tenzija u vama mogla bi splasnuti tek u danima vikenda.

Ne dozvolite da vam oni sa kojima radite unose nervozu, ne padajte na provokacije i nemojte konstantno preispitivati svaki svoj potez. Mala je vjerovatnoća da postoji neka greška kod vas, više je izvijesno da drugi pokušavaju da na vas svale odgovornost.

Ljubav. Period nestabilnog funkcionisanja u vezama i brakovima i dalje je dosta naglašen. No, ulaskom Marsa u vaše polje podsvijesti i tajni, kao i Urana u vaše polje komunikacije, problemi se mogu dodatno produbiti, pogotovo ako vi u nekom momentu odlučite da se malo “zabavite” sa strane. Takođe, ove sedmice neke partnerove tajne mogu izaći na vidjelo, što tek ne bi bilo dobro. U prevodu – napeto, nesigurno, nervozno.

Što se tiče slobodnih Riba, vi možete odlučiti da krenete u neku kombinaciju ili tajnu šemu sa osobom koja je zauzeta. Isto tako, neke vam nove osobe mogu ušetati u život (možda je bolji izraz – banuti vam u život), ali za sada ništa od ovoga ne pokazuje mogućnost ozbiljnije emotivne priče.

Zdravlje. Jedino što će vam zaista smetati jeste nervoza koje ćete se teško riješiti. Razmislite da počnete sa nekom rekreacijom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info