Rak: Sedmični horoskop za period od 14.05.2018. do 20.05.2018.

0

Posao. Velike promjene dolaze na dnevni red od ove sedmice. Uran, koji je sedam godina boravio u vašem polju karijere i vjerovatno vam mnogo puta testirao živce do krajnjih granica, seli se u vaše polje budućnosti, podrške, prijatelja. I mlad Mjesec u istom polju pred Rakovima najavljuje početak nove poslovne faze u koju ste upravo zakoračili.

Par napetih momenata na početku sedmice, a nakon toga slijedi vam opušteno funkcionisanje, nove prilike za saradnju koje se pojavljuju i mnogo bolje raspoloženje.

Ljubav. Do polovine sedmice iskušenje, u vidu osobe koju ste upoznali preko kolega ili prijatelja ili pak preko društvenih mreža, biće prilično jako. Nezgodno je što je u tom periodu odnos sa stalnim partnerom prožet nervozom i povremenim burnim momentima,pa će neki od vas lakše pronaći opravdanje za sebe i upustiti se u čari tajnog odnosa. Ipak, budite svjesni da takvi postupci imaju svoje posljedice, prije ili kasnije.

Slobodni će jedva dočekati ulazak Venere u svoj znak, jer je to zvanično početak perioda kada će simpatije koje gajite prema nekom imati mogućnosti da se realizuju. U svakom slučaju, dani pred vama su lijepi za uživanje, za opuštenost i neke divne momente.

Zdravlje. Na prvom mjestu, potrebne su promjene u načinu ishrane. Takođe, biće vam osjetljivo grlo i pluća. Starijim Rakovima – provjerite žuč i jetru.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info