Ovan: Sedmični horoskop za period od 14.05.2018. do 20.05.2018.

0

Posao. Poslovno k rećete u sveopšte promjene! Sve ono što je do sada kočilo, otkočiće se, ali na takav način i takvom brzinom da će vam biti potrebna sva vaša prilagodljivost da se ne pogubite totalno. Sve ono što vam dođe u ovom periodu čupa vas iz korijena i prebacuje na neko drugo mjesto, na ono na kojem zaista morate i trebate da budete.

Ako popijete otkaz (ili ga sami date), vodite se onim – ovo je potrebno, jer me čeka nešto potpuno drugačije. A da vas čeka – čeka vas. Pustite sudbinu neka vas vodi.

Ljubav. Uran ove sedmice napušta vaš znak, ali to ne znači da je sa turbulencijom u emotivnim ili bračnim konekcijama sada završeno. S jedne strane, vi ste željni slobode, željni promjena, željni nesputanog života pa vam ulasci u neke paralelne odnose neće predstavljati nikakav problem. S druge strane, Uran ulazi u partnerovo polje promjena, kriza, strasti pa će i vaše voljeno biće biti sklono da traži “hljeba preko pogače”… Kuda će sve ovo odvesti, ostaje vam period od narednih šest mjeseci da vidite.

Slobodnim Ovnovima je odlično i samo neka tako nastavi. Ne razmišljajte da li će se priče koje započinjete pretvoriti u nešto ozbiljnije, neka vas događaji nose!

Zdravlje. Mlađim Ovnovima stoji dobra energija, polet i želja za pokretom. Stariji neka češće kontrolišu pritisak i krvne sudove. Promjene u načinu ishrane donose vam dobrobit.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info