Lav: Sedmični horoskop za period od 14.05.2018. do 20.05.2018.

0

Posao. I zvanično – eto Urana u vašem polju karijere! Spremite se da ga ugostite u narednih minimum sedam godina! Od ove sedmice krećete brzo, krećete burno. Takođe, i mlad Mjesec je u vašem polju karijere i negdje vas obavještava da vam slijede promjene posla, pozicije, a nekima i funkcionisanje na više strana.

Vi ove sedmice imate želju da mijenjate stvari iz korijena i prosto ne bi začudilo ukoliko bi neki od vas i dali otkaz. No, ne žurite nigdje. Čekajte prave prilike, a biće ih sigurno!

Ljubav. Ulazak Marsa u vaše polje ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka i te kako može da razbije statičnost koja već dugo funkcioniše u vašim bitnim relacijama. Sad, nije baš sigurno da ste željeli da se stvari promijene na ovakav način – da vas i partnera uvedu u nervozu i naprasitost, ali sad šta da se radi. Potrudite se da više vremena provodite sa voljenom osobom, a da se manje opterećujete poslovnim dešavanjima. Pogotovo nemojte nervozu sa posla donositi u svoju vezu.

Ukoliko ste slobodni, vama slijedi iznenađenje za iznenađenjem. Nove osobe se pojavljuju preko noći i zaista je teško odlučiti se kojoj od njih dati šansu i pokloniti pažnju. Polako, ne žurite – biće toga još u vremenu koje dolazi!

Zdravlje. Starijim Lavovima – kičma, zglobovi. Mlađima – nervoza, mogućnost povreda. Problem sa ishranom aktuelan je i kod jednih i kod drugih – potrebna je makar blaga rekreacija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info