Jarac: Sedmični horoskop za period od 14.05.2018. do 20.05.2018.

0

Posao. Mars je ušao u vaše polje posla pa će sve izgledati kao da se pokreće. Postoji problem samo što ćete u tom pokretanju svaki čas nalijetati na neku prepreku ili začkoljicu koju ćete morati da rješavate. Što se više budete nervirali, manje ćete postizati. Presaberite se i samo polako. Ništa ne može prije vremena.

I pored ovoga, postoji šansa da tokom ove sedmice riješite neke papirološke zavrzlame ili da dobijete odgovore i informacije koje ste očekivali. Moguć je kraći poslovni put koji će vam koristiti što se kontakata tiče.

Ljubav. Mlad Mjesec u polju ljubavi i ulazak Urana u isto polje odgovaraju slobodnim Jarčevima. Doduše, ove pozicije planeta više odgovaraju onima koji žele strast, koji žele nešto neobavezno, slobodno, bez opterećenja, nego onim Jarčevima koji baš hoće da se zaljube istinski. Ne izgleda da su te prave emocije sada moguće, jer kao da vas sve situacije vuku na potpuno drugu stranu i nameću vam drugačije prioritete. No, ništa ne fali ni dati sebi povremeno na volju i prepustiti se uživanjima, zar ne?

Ukoliko ste zauzeti – pa, onako. Ništa posebno. Taj vaš odnos trenutno “nit’ smrdi nit’ miriše”. Otaljavate ga nekako, i vi i partner. I to je to…

Zdravlje. Slična slika kao prethodne sedmice – i dalje naglašene mogućnosti za povrede, nervoza, a kod starijih problemi sa krvnim sudovima i pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info