Djevica: Sedmični horoskop za period od 14.05.2018. do 20.05.2018.

0

Posao. Uran tokom ove sedmice ulazi u vaše polje inostranstva, državnih i javnih ustanova, proširenja poslovanja. Doduše, zbog napetog aspekta sa Marsom, koji vlada vašim poljem komunikacije i promjena, moguće je da će stvari krenuti u onom pravcu koji ne želite ili da pak može doći do problema u dogovorima sa saradnicima.

Pokušajte da ne odlučujete na prvu loptu i smirujte strasti u sebi. Uran će vas u svakom slučaju odvesti tamo gdje priželjkujete, ali možda ne odmah u prvom “pokušaju”.

Ljubav. Odnos sa emotivnim partnerom će u velikoj mjeri zavisiti od vašeg raspoloženja, a sigurno je da makar u prvoj polovini sedmice ono neće baš biti stabilno. Nervozni ste zbog nekih situacija na poslu ili ličnih problema, a ne zbog ponašanja voljene osobe, jer je ono u ovom periodu sasvim korektno. Iz tog razloga, pokušajte da podijelite svoje probleme sa drugom stranom, da se otvorite ili se makar potrudite da voljena osoba to ne osjeti. Za vikend ćete već biti mnogo smireniji.

Što se slobodnih tiče, izvjesne su i simpatije i jaka hemija prema jednoj osobi. Iako se zaista može nešto brzinski pokrenuti, ipak je izvjesnije da će razvoj ovog odnosa ići laganim, ali stabilnim tempom. Vrlo brzo ćete biti srećni!

Zdravlje. Nervoza će biti dosta prisutna. Takođe i dalje su vam jako naglašene mogućnosti za povrede, bilo u saobraćaju, bilo na radnom mjestu ili kod kuće.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info