Blizanci: Sedmični horoskop za period od 14.05.2018. do 20.05.2018.

0

Posao. Malo opreza početkom sedmice, jer će biti dosta nervoze u poslovnom okruženju. Moguće su neočekivane situacije, rasprave ili čak prekidi odnosa sa saradnicima iz inostranstva. U svojoj glavi imate mnogo planova i ideja, a neke od njih ćete od ovog perioda početi polako i da realizujete.

Ukoliko ste privatnik, slijedi vam obnova saradnje sa bivšim poslovnim partnerom. Takođe, neki od vas su u vrlo ozbiljnim pripremama da se osamostale i pokrenu sopstveni biznis. Samo polako, ne žurite.

Ljubav. Natovarila se gomila planeta u vašem polju tajni, između ostalih i Merkur koji vlada vašim znakom, pa nije ni čudo što će neki od vas, naročito preko poslovnog segmenta, biti u iskušenju da malo “šaraju” ili makar flertuju sa strane. Odnos sa emotivnim partnerom pokazuje tendenciju da se smiruje, ali je za to potreban obostrani trud i dosta strpljenja. Izbacite tvrdoglavost i sujetu iz vaše komunikacije i sve će ići neuporedivo lakše.

Vas slobodne i dalje “hoće” nove emotivne prilike, ali neće biti ništa čudno ukoliko baš u ovoj sedmici nastavite jedan prekinut kontakt ili obnovite komunikaciju sa bivšim partnerom. Doduše, malo je vjerovatno da će vas ovo nešto naročito dugo držati, ne želite da se vraćate korak unazad.

Zdravlje. Dobar trenutak bi bio da, ukoliko ste stariji pripadnik znaka, prekontrolišete stanje svog organizma. Kod mlađih su slabe tačke varenje i grlo.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info