Bik: Sedmični horoskop za period od 14.05.2018. do 20.05.2018.

0

Posao. U vašem su znaku Sunce, Merkur, Uran, ali i mlad Mjesec, tako da je pravi trenutak da se pokrećete, aktivirate, djelujete! Mars ulazi u vaše polje karijere pa nekima od vas već “mirišu” velike poslovne promjene, koje će naravno (a kako bi to kod vas bilo drugačije) biti obojene žurbom, nervozom, intenzitetom.

U ovoj sedmici ste kao pomjereni iz ležišta pa ćete čas funkcionisati savršeno, čas imati osjećaj da vam situacije izmiču iz ruku u potpunosti. Samo polako, navići ćete se već, ne brinite!

Ljubav. Ni do sada vaši partnerski odnosi nisu bili bajni, a od ulaska Urana u vaš znak i njegovog kvadrata sa Marsom, planetom “onih preko puta vas”, tek ulazite u period kidanja, suočavanja, preispitivanja. Vrijeme je da se na neke priče stavi oznaka “kraj”, vrijeme je da se neke druge iz korijena mijenjaju, ali je isto tako vrijeme i da neki od vas potpuno neočekivano, i na iznenađenje svih, zakorače u zajednički život. U prevodu – sada može da se desi sve i još malo preko toga.

Slobodni, eventualno preko posla nešto, onako, više avantura i flert nego prava ljubav…

Zdravlje. Mogli biste imati manjih problema sa probavnim traktom i varenjem. Promjene po pitanju ishrane su zaista više nego dobro došle.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info