Maj: 10 trenutno najpopularnijih frizura

0

Ako ne možete promijeniti ništa drugo, onda promijenite frizuru! Zapravo, imajte uvijek na umu da od frizure, u velikom broju slučajeva, zavisi i vaš cjelokupni stajling. Kako biste bile moderne ovog mjeseca, neka vam sljedeće frizure služe za inspiraciju prilikom sljedeće posjete frizeru.

Prekrasne šiške


Stil, koji je na prvi pogled, tako jednostavan, a opet tako privlačan. Šiške koje sežu do očiju i stepenasto ošišani pramenovi kose koji nježno pradaju na ramena stvaraju frizuru idealnu za sve prilike.

Dramatično i privlačno


Multi-dimenzionalna boja dodaje dubinu prednjem dijelu koji je prebačen u stranu i koji prelazi preko čela na dramatičan i uzbudljiv način.

Neprikosnoveni volumen


Volumen je ono što ovaj stil čini tako privlačnim, a upravo zbog njega, razdjeljak da bočne strane jedva da se i nazire.

Kratka i stepenasta


Kratka, stepenasto ošišana kosa nježno je i brižljivo “poslagana” kako bi kreirala frizuru koja blago uokviruje lice, ali i ističe njegove karakteristike.

Pletenica


S pletenicom nikada ne možete pogriješiti. Možete je nositi u svim prilikama, a ona je uvijek moderna i popularna.

Neuobičajeni paž


Veoma interesantna paž frizura koja izlazi iz ustaljenih okvira. Njena ljepota leži u kovrdžama koje lagano padaju sa strane, a koje u kombinaciji sa ravnim šiškama stvaraju veoma elegantan i moderan stil.

Crveni pramenovi


Pramenovi koji padaju na ramena dodatno su obogaćeni bojama crvenog vina i višnje, a stepenasto ošišani dijelovi dodatno povećavaju privlačnost ove frizure.

Rep sa strane


Nonšalantno pokupljena kosa vezana u rep prebačen u stranu i tek par pramenova koji nježno padaju sa strana stvaraju stil koji je idealan za večernje izlaske.

50 nijansi crvene


U ovom slučaju vatrenog bakra koji pojačava dimenzionalnost i strukuturu ovog stila. Razdjeljak iz kojeg se protežu šiške koje padaju u stranu, u kombinaciji sa blago talasastim uvojcima, stvara veoma privlačnu frizuru koja je odlična za sve prilike.

Moderni retro


Kosa blago podignuta na vrhu ovom stilu daje volumen, a pletenice koje su zakačene na potiljku neodoljivu strukturu čineći ovaj retro stil veoma modernim.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info