Večernjakov pečat – pečat ljudi koji rade iznimne stvari

0

Podravka je po 17. put uz Večernjakovu manifestaciju

Mostar, 08.05.2018. – Jedan od najznačajnijih društvenih događaja u Bosni i Hercegovini, te jedna od najvažnijih manifestacija takve vrste u regiji – Večernjakov pečat održat će se 14. svibnja, 17. put ove godine u Mostaru. Manifestaciju će i ove godine, tradicionalno, podržati Podravka BiH.

Ukupno 150 osoba iz različitih sfera života koje se natječu za “Osobu godine” kandidirano je u 15 kategorija. Osobama koje su svojim djelima dale prethodnoj godini posebni pečat te postigli iznimne rezultate, bit će uručen Večernjakov pečat.

“Isticanje pozitivnih primjera je izuzetno važno jer su upravo oni ključni pokretači pozitivnih promjena u društvu. Večernjakov pečat je doista, kako to organizatori ističu, događaj ispunjen pozitivnim vibracijama i iznimno smo ponosni na ovu dugogodišnju suradnju“, istaknula je Mila Zovko, direktorica marketinga Podravke u BiH. 


Cilj ovakve manifestacije je pokazati da u Bosni i Hercegovini i izvan nje postoje pojedinci koji su se istaknuli svojim svjetonazorom, djelima ili humanošću, te svojim zalaganjem pružili dobar primjer i potaknuli pozitivne promjene u društvu. 

Da je Večernjakov pečat i svojevrsni glazbeni spektakl, govori i to da će crvenim tepihom, 14. svibnja u Mostaru proći poznata imena: Mayca Teba, Jelena Rozga, Jelena Tomašević, David Temelkov i Divanhana, a pratit će ih Big Band orkestar pod ravnanjem Fedora Vrtačnika te zbor Pro Musica pod ravnanjem Dragana Filipovića.

Organizatori najavljuju vrhunski glazbeno – scenski spektakl, kao i nazočnost velikog broja istaknutih osoba iz javnog života Bosne i Hercegovine, regije i Europe.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info