Vodolija: Sedmični horoskop za period od 07.05.2018. do 13.05.2018.

0

Posao. Konkurencija, eventualni tajni dogovori ili uplitanje u situacije na brzinu, biranje strana i tako dalje – sve vam ovo tokom sedmice u koju ulazite može izazivati probleme, nervozu, negativnu energiju. Za vas je najbolje da se u potpunosti posvetite svom redovnom poslu i sve druge priče maknete u stranu.

Mogući su i nesporazumi i problemi sa nadređenima, sa saradnicima pa čak i sami sa sobom. Organizacija će vam biti dosta loša, fokusiranost slaba, a brzopletost naglašena. Čuvajte živce, trebaće vam.

Ljubav. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, ove sedmice će vam se smiješiti mogućnosti za ulazak u tajne, ali izuzetno vatrene emotivne priče. Kvadrat Merkura koji vlada vašim poljem ljubavi sa Marsom, planetom akcije i libida, dovešće do vrlo intenzivnih momenata sa nekim i malo je vjerovatno da ćete uspjeti da odolite. Ukoliko ste zauzeti, bilo bi divno da ne “skrenete” u mutne vode tajnih avantura, jer ste i sami svjesni da to kad tad može izaći na vidjelo.

Ukoliko ste slobodni, vama te tajne ni nisu toliki problem, osim ukoliko ulazite u odnos sa zauzetom osobom, a zbog toga se možete pokajati… U drugom dijelu sedmice su aspekti najintenzivniji – akcija i gromka dešavanja kreću!

Zdravlje. Naglašen stres, glavobolje, problemi sa pritiskom. Takođe, mogućnosti za probleme u saobraćaju i povrede.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info