Vaga: Sedmični horoskop za period od 07.05.2018. do 13.05.2018.

0

Posao. Vaše su poslovne pozicije prilično dobre u ovom periodu, ali postoji par stvari na koje morate obratiti pažnju. Bićete osjetljivi na kritiku svog poslovanja (a može je biti tokom ove sedmice) i trebaće vam mnogo strpljenja i tolerancije da pređete preko nekih postupaka ili riječi saradnika ili šefova.

Brz tempo i mnogobrojna dešavanja zahtijevaće od vas da se izuzetno dobro organizujete, a i tu ćete imati mali problem. Problemi sa kompjuterima i mobilnim telefonima, aparatima u drugom dijelu sedmice.

Ljubav. Mars u polju doma, u kvadratu sa Merkurom u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava, ove sedmice stavlja na iskušenje vaše bitne relacije. Ovo može biti naporan period ukoliko dozvolite da se nesuglasice razmašu i otrgnu kontroli. Oboje lako reagujete na sitnice i kao da tražite kavgu. Pokušajte da u odnos unesete više živosti, optimizma, lijepih dešavanja. Promijenite nešto u vašoj ustaljenoj svakodnevnici.

Slobodne Vage mogu neočekivano preko prijatelja ili interneta stupiti u kontakt sa osobom koja živi nešto dalje od njih, u drugom gradu ili čak inostranstvu. Prijaće vam razgovori i neka opuštena komunikacija, razumijevanje. Imate mogućnosti i za nova poznanstva na kraćem putovanju, seminaru.

Zdravlje. Promjenjiv pritisak, naročito kod starijih Vaga. Kod mlađe populacije – povremeno izražena nervoza i stres.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info