Strijelac: Sedmični horoskop za period od 07.05.2018. do 13.05.2018.

0

Posao. Obaveza ćete imati preko glave, ali ćete (a vjerovatno samo vi znate kako) izlaziti nakraj sa njima. Tokom ove sedmice stoje vam mogućnosti za rasprave, nesuglasice sa onima sa kojima radite na dnevnoj bazi, ali i sa autoritetima.

U ovom periodu nećete biti zadovoljni ni nadoknadom za ono što radite i možete pokrenuti i ta pitanja. Ne očekujte da vam šefovi po ovom pitanju aminuju, moraćete da se junački izborite za svaku paru više. Ako radite sa strancima, očekujte povećanje obima poslovanja.

Ljubav. Trebaće vam sve strpljenje ovog svijeta za koliko toliko normalno funkcionisanje sa partnerom. Problem je u tome što vi tog strpljenja sad već nemate. U prevodu, dobro došli u sedmicu koja će i vama i voljenoj osobi na nos izaći. Problemi se vezuju za nepovjerenje, za finansije, za organizaciju zajedničkog vremena. Udahnite duboko, izbrojte do deset i zakoračite u ovu sedmicu. Srećno!

Slobodni će tokom ove sedmice imati mogućnosti da uđu u neku neobaveznu priču, avanturu, povremeno viđanje. Takođe, stoji vam šansa da upoznate nekog dosta interesantnog preko društvenih mreža, osobu koja je nešto mlađa od vas, ali totalno drugačija od bilo koga koga ste do sada susretali.

Zdravlje. Problemi sa probavom, hroničan umor kod mlađih pripadnika znaka. Kod starije generacije, krvna slika i krvni sudovi mogu stvarati probleme.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info