Škorpija: Sedmični horoskop za period od 07.05.2018. do 13.05.2018.

0

Posao. Kad se sad bacite na posao, u ovoj sedmici, čudo ćete da napravite! Pokrenuli ste se ogromnom brzinom, prosto “brišete” prepreke pred sobom i teško je da će bilo šta moći istinski da vas zaustavi. Da vas iznervira – da, ali da vas zakoči – ne. A te nervoze će biti koliko vam duša ište.

Neke kolege i saradnike ćete “oduvati” sa par biranih riječi. Koncentracija vam je ogromna, fokusiranost takođe. Iako ste dobri i što se organizacije tiče, biće nekih nepredviđenih situacija, ali stoji vam prilagođavanje.

Ljubav. Par “varničavih” trenutaka tokom ove sedmice sa emotivnim ili bračnim partnerom. Pazite, vaš odnos je sada na vrlo klizavom, tankom ledu. Ne zaboravite da vas uskoro očekuju vrlo neobični i burni aspekti i već tokom ove sedmice pripremite se za njih, na taj način što ćete i vi i voljena osoba težiti kompromisu, toleranciji, poštovanju, dogovoru…

Slobodne Škorpije, uključili ste svoje funkcionisanje na strast i osvajanje, krenuli ste u akciju i nemate namjeru da odustanete od osobe koju želite. Nemoje se razočarati, ali čini se da ste naletjeli na prilično tvrd orah… Može vas privući osoba koja je mlađa od vas, preko posla ili preko društvenih mreža.

Zdravlje. Zglobovi, glavobolje, padovi, promjenjiv pritisak, povrede. Cijela paleta neugodnih situacija koje vas mogu spopasti tokom ove sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info