Ribe: Sedmični horoskop za period od 07.05.2018. do 13.05.2018.

0

Posao. Postoje osobe koje jako vjeruju u vas i koje vas iz sve snage podržavaju. Cijenite njihovu podršku i pomoć i potrudite se i da je opravdate. Ove sedmice ćete imati manjih problema sa konkurencijom i sa nekolegijalnim potezima od osoba kojima ste okruženi.

Suviše vjerujete u ljudsku dobrotu i poštenje i možete se jako neprijatno iznenaditi. Neke velike promjene se dešavaju u vašem radnom okruženju i, iako vas u prvom trenutku mogu uznemiriti, one su suštinski izuzetno pozitivne po vas.

Ljubav. Planeta koja vlada vašim partnerstvima, Merkur, ali i Jupiter koji vlada vašim znakom, u nekim su napetim aspektima tokom ove sedmice pa bi bilo dobro da i vi i voljena osoba pokušate da na neki miran i fin način riješite svaki potencijalni problem. Ukoliko dozvolite da vas rasprave i negativna energija povuku, možete samo dodatno zamrsiti stvari i još više iskomplikovati cijelu situaciju. Problemi se mogu javljati zbog obostrane nesigurnosti i nervoze.

Slobodne Ribe opet imaju mogućnosti za udvarače preko poslovnog segmenta, ali i preko društvenih mreža. No, nijedna od ovih osoba ne uklapa se u ono što biste vi željeli, tako da su male šanse za neka ozbiljnija dešavanja.

Zdravlje. Manji problemi sa stomačnim dijelom, ali kod nekih od vas i sa hroničnim umorom. Pokušajte da se više odmarate i naspavate.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info