Rak: Sedmični horoskop za period od 07.05.2018. do 13.05.2018.

0

Posao. Merkur, u vašem polju karijere, ove sedmice pravi kvadrat sa Marsom iz polja poslovno-partnerskih odnosa pa se čuvajte ishitrenih poteza i brzopletih izjava. Odnosi sa autoritetima i šefovima su non stop na nekoj granici pa bi i ovdje valjalo voditi računa da tu granicu ne pređete.

U drugom dijelu sedmice moguće su neočekivane vijesti i informacije, iznenadne poslovne ponude i preokreti u, do tada ustaljenom, načinu funkcionisanja. Prijaće vam promjene u dnevnoj rutini i nova dešavanja u poslovnom okruženju.

Ljubav. Venera, u vašem polju tajni, vam ubacuje vam u glavu misli o nekim tajnim pričama, dopisivanjima, flertovanjima. I vi lično se u ovom periodu osjećate nekako življe, opuštenije, potrebne su vam promjene i da se nešto dešava što će vas probuditi i učiniti da ponovo budete svoji. U ovakvim raspoloženjima, Rakovi u emotivnim ili bračnim vezama mogu se čak odlučiti i da otpočnu neku tajnu priču…

Što se tiče onih koji su slobodni, na brzu brzinu vam se može dopasti neko, vrlo podsticajna i zanimljiva komunikacija će krenuti odmah, a onda će se stvari dodatno ubrzati. U par dana možete proći sve nivoe – od simpatije i dopadanja, preko muvanja pa čak i do zaljubljenosti. Srećno!

Zdravlje. Problemi sa cirkulacijom i pritiskom mogu opterećivati starije pripadnike ovog znaka. Mlađi Rakovi – više rekreacije, vodite računa o ishrani.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info