Ovan: Sedmični horoskop za period od 07.05.2018. do 13.05.2018.

0

Posao. Zanimljiva i brza sedmica je pred vama. Doduše, više će vam odgovarati da radite sami, jer nećete dobro reagovati na pritisak od strane kolega i saradnika, a naročito autoriteta. Imate potrebu da dokazujete non stop da ste u pravu, a drugima to neće odgovarati.

Ove sedmice možete imati zanimljive razgovore sa dosta ozbiljnim osobama, a neki od prijedloga koje budete čuli će vam u potpunosti odgovarati. Na dnevnoj bazi će biti manjih nepovoljnih dešavanja, ali ćete uglavnom brzo uspijevati da ih prevaziđete.

Ljubav. Kvadrat Merkura sa Marsom i konjukcija sa Uranom, koji postaju aktuelni tokom ove sedmice, mogu donijeti povećanje nervoze pa i žučne rasprave sa emotivnim ili bračnim partnerom. Možete otkriti neko čudno ili skriveno ponašanje voljene osobe ili čak doći u posjed poruka, prepiski, telefonskih razgovora. Takođe, izbjegavajte skriveno ponašanje, bilo ono bezazleno ili ne, jer se to definitivno neće dopasti partneru. “Opasna mjesta” su kontakti preko prijatelja ili društvenih mreža.

Slobodni Ovnovi baš preko interneta mogu stupiti u kontakt sa vrlo zanimljivom osobom, koja čak ne živi daleko od vas. Pored dopisivanja, brzo bi trebalo da krenu i susreti, a vikend vam je naročito dobar za početak emotivne priče.

Zdravlje. Naporna sedmica po pitanju zdravlja. Stres će biti pojačan, a kod starije generacije Ovnova mogu se javiti problemi sa glavoboljama i pritiskom. Kod mlađih – virusne infekcije, upale.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info