Lav: Sedmični horoskop za period od 07.05.2018. do 13.05.2018.

0

Posao. Povremeno ćete, tokom ove sedmice, imati neodoljivu želju da nekom slatko odgrizete glavu ili makar da zaričete, onako Lavovski. Imate posla sa nekim komplikovanim osobama koje vas opterećuju svojim zahtjevima ili primjedbama i istinski iritiraju. Trebaće vam sva vaša snaga volje da ostanete hladnokrvni.

Dešavaju se neke promjene u radnom okruženju, a ako ništa drugo, tempo je izuzetno užurban pa ćete non stop juriti vrijeme i raditi sve u posljednjem trenutku. Ne dozvolite da vas izbace iz takta.

Ljubav. Neka monotonija je zavladala u vašim emotivnim i bračnim relacijama. Ne bi to bio toliki problem, da cijela situacija ne traje, za vaš ukus, suviše dugo. Zato ćete, čisto rekreativno, da bi se nešto dešavalo, praviti malo drame i uzburkavati vodu, tvrdoglaviti se i istjerivati svoju volju. Uz malo napetosti, ponovo ćete se osjetiti živima, ponovo ćete funkcionisati bolje.

Slobodni pripadnici ovog znaka uživaju u pažnji koju dobijaju od strane više osoba suprotnog pola. Taman možete da uživate u predstavi i da glumite nedodirljive i neosvojive. S druge strane, postoji osoba koja vam se istinski dopada, ali do nje je teško doprijeti. I ona umije da se igra, kao i vi.

Zdravlje. Nestabilna sedmica po pitanju zdravlja. Previše iscrpljenosti kod mlađih Lavova pa samim tim i slabog imuniteta. Podložnost virusnim i bakterijskim infekcijama. Osjetljive tačke: stomak i urinarni trakt.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info