Jarac: Sedmični horoskop za period od 07.05.2018. do 13.05.2018.

0

Posao. Imate ogromnu volju, energiju, snagu, ali je veliko pitanje da li je usmjeravate u pravom smjeru ili je rasipate na poslove i na ljude od kojih nikakvu korist nećete vidjeti. Osobe koje su oko vas i sa kojima pokušavate da ostvarite neki projekat, posao, saradnju, totalno su neodgovorne i lakomislene i teško je da ćete uspjeti da ostvarite prave dogovore.

S druge strane, vi lično ste u velikoj žurbi, pritisnuti nekim rokovima, a situacije na dnevnoj bazi vas vraćaju korak unazad. Polako, preguraćete i ovu sedmicu.

Ljubav. Dosta neugodni aspekti aktiviraju se tokom ove sedmice i mogu dovesti u pitanje stabilnost između vas i voljene osobe. Rasprave će biti iznenadne, ali kratkotrajne i samo od vas dvoje zavisi da li će otići u nekom neželjenom pravcu u većoj mjeri. Ukoliko ste u braku, ove jake energije koje sada funkcionišu između vas dvoje, možete okrenuti u drugom pravcu – usmjeriti se na neko veće sređivanje stambenog prostora, napraviti promjenu rasporeda i slično.

Što se tiče slobodnih, Sunce u vašem polju ljubavi i dalje vam daje dobre prilike za nešto novo na emotivnom planu. Najviše su naglašene mogućnosti za nove osobe kroz segment društvenih mreža, eventualno preko kolega na poslu.

Zdravlje. Variranje pritiska kod starijih Jarčeva. Kod mlađih, brzina i užurbanost mogu donijeti mogućnost povređivanja, pada, udarca.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info