Bik: Sedmični horoskop za period od 07.05.2018. do 13.05.2018.

0

Posao. Sedmica u kojoj će poslovno-partnerski odnosi biti na nekoj vrsti ispita. Vodite računa o svojim izjavama i postupcima i potrudite se da razmislite prije nego što odreagujete na neku potencijalnu provokaciju.

Ove sedmice vas malo može mučiti i konkurencija, čak i ona u najbližem poslovnom okruženju. Nije pravi trenutak da počinjete sa novim saradničkim poslovima, ali zato možete prihvatati dodatne angažmane, kojih bi u ovom periodu trebalo da bude više nego inače. Nadređeni mogu prenositi nervozu na vas.

Ljubav. To što biste vi htjeli od svojih emotivnih Ili bračnih priča je jedno, a šta se zaista na dnevnoj bazi dešava, nešto je potpuno deseto. Ove sedmice ste oboje izuzetno tvrdoglavi i teško ćete pronalaziti kompromis po bilo kojim, iole ozbiljnijim, pitanjima. Nervoza će biti prisutna i kod vas i kod partnera i bilo bi fino da kontrolišete svoje impulse i želju za raspravama.

Što se slobodnih Bikova tiče, neko preko poslovnog segmenta vam nudi avanturu ili pak potencira na druženju sa vama, nadajući se da bi u nekom momentu moglo da dođe do konkretnijih situacija između vas dvoje. Nije problem “družiti se” ili uploviti u neko povremeno viđanje, dokle god ste svjesni da ova osoba definitivno nije za vas.

Zdravlje. Manji problemi sa respiratornim traktom i plućima, vjerovatno kao posljedica alergija. Takođe, vodite računa da se ne povrijedite u žurbi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info