Vodolija: Sedmični horoskop za period od 30.04.2018. do 06.05.2018.

0

Posao. Pravi je trenutak da se neke poslovne ideje i planovi o novitetima i realizuju. Dosta ste razmišljali, vagali, analaizirali – sada je već vrijeme za akciju. Generalno gledano, poslovno ste trenutno dosta dobro, jeste okupirani nekim situacijama i problemima, ali lako uspijevate da pronađete rješenje za njih.

Pun Mjesec u vašem polju karijere označava da ste u periodu kada je lako doći do pravih poslova, dogovora, a takođe vam daje stabilnost i čvrste pozicije. Sa autoritetima ćete imati vrlo dobar odnos ove sedmice.

Ljubav. Generalno gledano, trenutno nema nekog većeg opterećenja u emotivnim vezama i brakovima kod Vodolija. Sve funkcioniše nekim normalnim, ustaljenim tempom i po tom pitanju možete biti mirni. Ono što je malo problematično jeste što se neko iz prošlosti može aktivirati kod vas, javiti vam se i predložiti susret, a vi ćete doći u iskušenje i da ga prihvatite.

Čak i da prošlost nije aktuelna, postoji velika šansa da upoznate nekog ko će vam biti vrlo interesantan i sa kim ćete željeti da nastavite kontakt i dalje. Iako se tokom ove sedmice ništa konkretno neće dogoditi, postoji velika šansa da u narednom periodu dođe i do toga. Razmislite da li vam je to potrebno.

Slobodne Vodolije istinski uživaju u ovoj sedmici: zabave i provoda imate na sve strane, a tu su i neki zanimljivi i inspirativni ljudi koji vam skreću pažnju na sebe.

Zdravlje. Promjenjiva raspoloženja će biti prisutna tokom ovog perioda. Kod nekih od vas i meteoropatske reakcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info