Vaga: Sedmični horoskop za period od 30.04.2018. do 06.05.2018.

0

Posao. Povoljan poslovni period nastavlja se i dalje kod vas. Pravi je momenat da pokrenete neke nove dogovore ili poslovne priče, pogotovo ako ste u prethodnom periodu pokušavali nešto tog tipa, ali ste bili zablokirani ili neuspješni.

Vaša vladarka u polju inostranstva, državnih i javnih ustanova, obrazovanja i proširenja poslovanja donosi vam da svaki posao otpočnete i završite sa lakoćom. Ukoliko ste planirali da otpočnete sa potpuno novim poslom ili projektom, posljednje pripreme su u toku. Krećite, ubrzo!

Ljubav. Tenzija je malo popustila u vašim bitnim emotivnim relacijama i tokom ove sedmice osjećate rasterećenje u odnosu sa partnerom. Iskoristite ovaj kratak period predaha i pokušajte da oporavite i oživite vaš odnos. Doduše, još uvijek će ispod površine titrati nepovjerenje i ljubomora od strane voljene osobe pa bi bilo dobro da joj ne dajete dodatnog povoda da razmišlja na taj način.

Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, imate i te kako dobre predispozicije za zanimljive kontakte sa suprotnim polom i to uglavnom sa osobama koje su ili nešto mlađe od vas ili nose mladalačku energiju i polet. Kvadrat Venere sa Neptunom može neke od vas “potjerati” u pravcu intenzivnog, ali tajnog odnosa.

Zdravlje. Vreme je za sport, za rekreaciju. Izgovore više nemate, pokrećite se, sada je pravi trenutak za tako nešto! Bićete dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info