Strijelac: Sedmični horoskop za period od 30.04.2018. do 06.05.2018.

0

Posao. Nedoumice i nesigurnost po nekim poslovnim pitanjima sada su dosta naglašene, ali ćete uspjeti da pronađete rješenje i pravi put u danima koji su pred vama. Fokusirani ste na postojeće projekte i saradnje, ali jednim okom tražite i nešto dodatno ili mogućnost za proširenje poslovanja.

Pregovori koje ste otpočeli konačno kreću nekim normalnijim tokom i lakše je doći do konkretizacije. Ipak, prije nego što uložite finansijska sredstva, trebalo bi dobro razmisliti i provjeriti trenutno stanje na tržištu.

Ljubav. Nastavlja se period skladnijeg funkcionisanja sa emotivnim ili bračnim partnerom. Doduše, neki od vas duboko preispituju odnos u kojem su, ali bar više između vas i voljene osobe nema onih burnih svađa kakve su bile skoro pa svakodnevne u prethodnom periodu. Pogotovo se situacija smiruje od drugog dijela ove sedmice.

Slobodni će imati zaista lijepe kontakte sa suprotnim polom. Izgleda da je u ovom periodu više osoba zainteresovano za vas. Neke od njih su tu odranije, ali postoji šansa i za nova poznanstva i to vjerovatno preko nekih proslava, zabava, društvenih dešavanja. Takođe, postoji mogućnost da vas prijatelj upozna sa nekim ko će od samog početka jasno staviti do znanja da ga privlačite.

Zdravlje. Sem stresa, koji je nekako postao vaš “saradnik” na dnevnoj bazi, tokom ove sedmice trebalo bi obratiti pažnju na grlo.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info