Škorpija: Sedmični horoskop za period od 30.04.2018. do 06.05.2018.

0

Posao. U velikoj mjeri ste raščistili sa nekim obavezama koje su vam donosile opterećenje ili oko kojih ste se nervirali. Ova sedmica vam je praktično “odmor za mozak”, jer ćete u njoj funkcionisati opuštenije i stabilnije.

Ukoliko imate ideje o novim projektima ili proširenju postojećih poslova, sada je vrijeme i da ih pokrenete i aktivirate. Negdje ste svjesni svojih sposobnosti i snage, potrebno je samo da se angažujete, a imate i podršku onih koji su vam bitni. Posebno dobro će vam ići sve ono što je vezano za inostranstvo.

Ljubav. Voljena osoba mijenja svoja ponašanja na dnevnoj bazi – u nekima od njih istinski uživate i prijaju vam, dok se kod drugih budi vaše nepovjerenje i sumnjičavost. Komunikacija je takođe promjenjiva što vam dodatno izaziva nesigurnost. Ipak, trudite se da to ne pokažete, mada će pun Mjesec u vašem znaku početkom ove sedmice baš donijeti nestabilno raspoloženje. U drugom dijelu sedmice malo ćete biti mirniji.

Što se tiče slobodnih Škorpija, neko vam kroz poslovni segment šalje signale o svojoj zainteresovanosti, ali kod vas postoji neka vrsta skepticizma i teško se otvarate. Postoji osoba koja vas fizički privlači, ali ona vam je trenutno neuhvatljiva ili je pak previše daleko od vas. U prevodu – slabo što se ljubavi tiče…

Zdravlje. Mogući su problemi sa probavom, ali i sa urinarnim traktom. Trudite se da budete aktivni, bavljenje sportom će vam prijati.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info