Ribe: Sedmični horoskop za period od 30.04.2018. do 06.05.2018.

0

Posao. Unapređenje ili bitno popravljanje pozicija, možda jače proširenje poslovanja, stoji onim Ribama koje rade sa inostranstvom ili za državne i javne ustanove. Ni ostali neće proći tako loše ove sedmice, jer je obaveza nešto manje, a i poslovno okruženje je mirnije i stabilnije.

To ne znači da ćete imati manje posla, ali znači da ćete uspjeti da ga obavljate na jedan organizovaniji, funkcionalniji i lakši način. Samo u dogovorima i saradnji sa ženama obratite nešto više pažnje – tu može dolaziti do nesporazuma.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, društvene mreže i kontakti sa prijateljima daju vam mogućnost poznanstva sa nekim novim u vašem životu. Sve ono što je daleko privlači takođe vašu pažnju pa neki od vas mogu ostvariti poznanstvo na putu ili se pak zainteresovati za osobu koja je često u pokretu ili dolazi sa nekog dužeg putovanja. Pun Mjesec, koji vlada vašim poljem ljubavi, ove je sedmice u konjukciji sa Jupiterom pa vam i te kako daje priliku za pokretanje emotivnih dešavanja, ali i za jačanje događaja sa već postojećim simpatijama.

Što se tiče onih koji su zauzeti, malo ćete biti promjenjivog raspoloženja prema partneru, ali generalno gledano, trenutno ne funkcionišete loše. Ovo vam je sedmica za opuštanje.

Zdravlje. Problemi sa varenjem su vam slaba tačka tokom ove sedmice. Ostalo bi trebalo da funkcioniše baš kako valja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info