Rak: Sedmični horoskop za period od 30.04.2018. do 06.05.2018.

0

Posao. Neke situacije na poslu su se riješile ili primirile i sada se već funkcioniše lakše. No, to ne znači da možete baš da se raspustite i da zaboravite na komplikovan period koji je iza vas, jer se problemi mogu ponoviti. Imate odlične pozicije za jačanje saradničkih odnosa i proširivanje posla pa ih iskoristite, ali budite maksimalno odgovorni i ažurni.

U svaki, pa i najsitniji, problem i obavezu se udubite i ne ostavljajte ništa neriješeno. Neki od vas dobijaju i novu poslovnu ponudu, moguće iz inostranstva.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem polju ljubavi donosi pojačana dešavanja sa osobom koja vam je već neko izvjesno vrijeme simpatija. Ako se sve kockice slože, ove sedmice bi se mogla i započeti jedna zanimljiva ljubavna priča. Ukoliko to ne bude slučaj, ne žalite – bar ćete imati zanimljive kontakte sa ovom osobom i polako utirati put ka nekim boljim i jačim dešavanjima između vas dvoje. Venera u vašem polju podsvijesti i tajni, u kvadratu sa Neptunom, može neke od vas da prije odvede ka maštanju i sanjarenju, umjesto ka akciji.

Ukoliko ste u braku ili vezi, generalno gledano, odnos sa partnerom je dosta korektan, ali biste trebali da budete otvoreniji jedno ka drugom.

Zdravlje. Čuvajte grlo, jer vam je ono sada osjetljiva tačka. Takođe, mogući su problemi sa urinarnim traktom. Kod ženskog dijela populacije, savjet da odete i prekontrolišete se kod ginekologa.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info