Ovan: Sedmični horoskop za period od 30.04.2018. do 06.05.2018.

0

Posao. Neko rasterećenje i u poslovnom segmentu, ali i u odnosu sa nadređenima, je nastupilo. Trenutno imate dobre poslovne pozicije i nemojte da ih uzdrmate ili pokvarite nekim neprimjerenim riječima ili izbrzanim postupcima. U prevodu – tri puta razmislite prije nego što nešto uradite.

Možda vam je dosta nekih ljudi i njihovih ponašanja i manipulacija ili tajnih igrica, ali to ne znači da trebate da “siječete” svojim britkim jezikom onako kako vi to umijete. Hladna glava i strpljenje donijeće vam mnogo više.

Ljubav. Iako se Mars odvaja od Plutona, pa ćete lakše kontrolisati napade ljubomore koji vas povremeno obuzimaju, ipak nećete moći da budete mentalno potpuno stabilni, kada je voljena osoba u pitanju. Partner ima svoje “trenutke” koji vam jako smetaju, čini vam se da previše flertuje ili potencira na komunikaciji sa suprotnim polom i non stop ćete imati utisak da nešto krije od vas. S druge strane i voljena osoba može biti sumnjičava pa se trudite da ne krijete bitne stvari od nje.

Slobodni Ovnovi imaju mnogo poziva za druženje i izlaske i sigurno je da je pred njima sedmica koja će proteći u dobrom raspoloženju i interesantnim susretima. Dvije osobe se trude da vam se što više približe i animiraju vas.

Zdravlje. Sem mogućnosti za alergijske reakcije, koje su dosta izražene tokom ove sedmice, Ovnovi će biti skloni i kijavicama i prehladama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info