Lav: Sedmični horoskop za period od 30.04.2018. do 06.05.2018.

0

Posao. Poslovno je bolje nego što je bilo. Ima tu i zanimljivih novih prijedloga, poslovnih ponuda koje su vam na prvi pogled interesantne, ima mnoštvo razgovora i susreta koji su obećavajući. Komunikacija se, generalno gledano, dosta popravila i sada konačno imate stabilnije dogovore sa saradnicima i poslovnim partnerima.

I vi lično ste se dosta stabilizovali, znate šta hoćete i ka tome i idete. Doduše, voljeli biste vi da to sve ide mnogo brže ili da dobijete više, ali sada je takva situacija kakva je. A nije loša, nimalo.

Ljubav. Sa emotivnim ili bračnim partnerom ste tokom ove sedmice skroz u redu. Negdje ste pronašli kompromis po svim pitanjima koja su vam važna, funkcionišete zajednički i zajednički se borite sa životom i problemima na dnevnom nivou. Možda ovo baš i nije najushićujući period za vas dvoje, ali ste stabilni.

Ukoliko ste sami, Venera je u vašem polju društvenih dešavanja. Startovaće vas neke nove osobe, vama će biti interesantno da pričate i očijukate, da vodite lake razgovore i da se malo opustite. Da li će od svega ovog biti i neka konkretnija priča, to je već pitanje. Ali, ne mora odmah da bude ozbiljno, dovoljno je da vas ovakve priče oraspolože i donesu vam osmijeh na lice.

Zdravlje. Svega je ove sedmice previše, samo je odmora premalo. Zato, gledajte svaki trenutak koji možete da uhvatite i da iskoristite da malo danete dušom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info