Jarac: Sedmični horoskop za period od 30.04.2018. do 06.05.2018.

0

Posao. Mnogi od vas u ovom periodu pokušavaju da pokrenu neki nov posao ili projekat i to vam neće ići nimalo loše, uprkos povremenim zastojima ili nervozi, bilo kod vas, bilo kod onih sa kojima ste u kontaktu. Takođe i postojeći poslovi su ušli u jednu mirniju fazu, tempo dešavanja se smanjio i lakše funkcionišete na dnevnoj bazi.

Ako radite ili pokušavate da ostvarite saradnju sa strancima, tu je dosta dobrih situacija za vas, ali ipak budite na malom oprezu, jer postoji mogućnost nesporazuma i zabuna.

Ljubav. Najviše ste usmjereni na sebe, na svoje potrebe i način funkcionisanja, ali ne izostavljate partnera iz svojih dnevnih aktivnosti, tako da ste i dalje u periodu relativnog mira i stabilizacije. Možda voljenoj osobi baš i nije pravo zbog nekih vaših ponašanja i može odreagovati pritiskom na vas, ali ovo je nešto što je kratkotrajno i neće uticati na dalji tok vašeg odnosa.

Ukoliko ste slobodni, svakako je da imate harizmu, posebna aura magnetizma obavija se oko vas, ali ne otvarate se prema suprotnom polu. Čak dvije osobe mogu sada pokazivati interesovanje za vas, jedna koju već izvjesno vrijeme poznajete i neko nov ko vam dolazi preko poslovnog segmenta. U komunikaciji ćete dati prioritet onoj prvoj.

Zdravlje. Uglavnom ste skloni alergijskim reakcijama. Kod pojedinih Jarčeva mogući su i stomačni virusi. Takođe, blaga anksioznost ili nemir u prvom dijelu sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info