Djevica: Sedmični horoskop za period od 30.04.2018. do 06.05.2018.

0

Posao. Nastavlja se period jakih dešavanja vezanih za poslovni segment, s tim što ćete kroz njega lakše proći nego do sada. Više optimizma i entuzijazma, ali i više snage i nesalomive volje tjera vas naprijed, ali vam i donosi dobre rezultate.

Vodićete tokom ove sedmice više pregovora, biti aktivni što se komunikacije sa saradnicima tiče i dani će vam prolaziti brzo. Hitri ste i ažurni u izvršavanju svojih obaveza i nećete više biti opterećeni nošenjem posla kući. Pred vama su uspješni poslovni dani, iskoristite ih na pravi način.

Ljubav. Pun Mjesec u polju komunikacije može djelovati dvojako kod vas. Kod nekih Djevica, koje su u emotivnim vezama i brakovima, donijeće da posle dužeg perioda nađete kompromisna rješenja sa partnerom. No, postoje i slučajevi u kojima će baš ovaj aspekt pokrenuti i pojačati problematiku koja već postoji kod vas dvoje. Ukoliko tako nešto dozvolite, budite svjesni da vaš problem može ići samo ka dodatnoj kulminaciji. Pokušajte ovo da preduprijedite.

Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, evidentno je da ste nekom baš zapali za oko. Ništa to ne bi bio problem da ova osoba nije pomalo naporna i umjesto da vas grije, samo vas hladi i čini da budete sve oprezniji. Za utjehu, idu vam i nova poznanstva ove sedmice.

Zdravlje. I fizički i mentalno ste dosta umorni i ovu sedmicu iskoristite da se više odmorite i relaksirate. Budite što češće u prirodi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info