Blizanci: Sedmični horoskop za period od 30.04.2018. do 06.05.2018.

0

Posao. Konačno ste malo živnuli i dokopali se jedne lakše sedmice. Jeste da vam je pun Mjesec u polju koje vlada obavezama i dnevnim funkcionisanjem, ali šta da se radi – i do sada ste radili, niste znali gdje udarate, ali vam je bilo u glavi katastrofa. Ove sedmice radite na isti način, ali ste bar opušteni, vedri i ništa vam nije teško.

Teške ljude zaobilazite i ne dozvolite da vam kvare vašu psihičku nirvanu. Taman posla još i da se “upecate” i da odreagujete na njihove provokacije. Radite, svoj mir nosite i ne dozvolite im da ga kvare.

Ljubav. Sigurno je da ima problema u vašim partnerskim odnosima, ali oni se sada nekako mnogo lakše podnose. Vi se lijepo okrenite svojim prijateljima, malo flertujete, malo se zabavljate, malo se opustite i sa društvom pustite “mozak na ispašu” i ništa ne može da vas iznervira. Partner povremeno pokušava da vam skakuće po živcima, ali je trenutno slab u ovoj disciplini. Sve u svemu, jedna solidna sedmica je pred vama, namjestite osmijeh na lice i uživajte u njoj!

Ako ste slobodni, vrijeme vam je da se uljepšavate, da se smijete, da se družite i upoznajete nove ljude. Brige i probleme gurnite u neki stoti plan i dajte malo sebi oduška. Ma biće vam super!

Zdravlje. Još uvijek ste u periodu kada treba biti obazriv prilikom svih fizičkih aktivnosti. Takođe, skoncentrišite se na poslu ili u domaćinstvu, da se ne biste povrijedili, posjekli, udarili.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info