Bik: Sedmični horoskop za period od 30.04.2018. do 06.05.2018.

0

Posao. U poslu ste dobri, dokle god realno gledate na stvari i sa obje noge stojite na zemlji. Dok se ne zanosite nekim poslovnim dilovima koji će vam, preko noći, otvoriti put ka uspjehu. Dok ne pokušavate da radite šest poslova u isto vrijeme.

Oni preko puta vas, oni sa kojima ste u kontaktu ili sa kojima sarađujete, pokušavaju da vam dušu izvuku na slamčicu. Ne dajte se. Nerviraju vas, ali vjerujte – njih još više nervira kada ste vi mrtvi hladni na njihove provokacije ili pritiske. Niko ne može da kulira druge tako kao vi.

Ljubav. Ako vam je do nekih površnih kontakata, lakih poznanstava, priče o svemu i svačemu sa suprotnim polom, onda je ova sedmica kao stvorena za vas. Ukoliko ste željni prave ljubavi, stabilnog odnosa i nekoga ko će pored vas biti i u dobru i u zlu, onda ovaj period zaboravite. Takav neko se neće pojaviti.

I, da, nemojte da se u nekom trenutku “tripujete” da ste pronašli ljubav svog života – kvadrat Venere i Neptuna magli vam oči i čini vas nepotrebno i bez ikakvih pravih osnova, romantičnim. Zato u provod ili u druženje sa prijateljima – tu ćete proći super! Ukoliko ste u vezi ili u braku , nije neko savršeno vrijeme, ali kako je bilo ranije, sada ste još i odlično.

Zdravlje. Bilo bi i više nego preporučljivo da obratite pažnju na način inshrane. Sljedeća slaba tačka vam je psiha. Nekako uspijevate da nervozu i stres držite pod kontrolom, ali povremeno vas baš opterećuju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info