Vodolija: Sedmični horoskop za period od 23.04.2018. do 29.04.2018.

0

Posao. Konačno će taj Merkur u vašem polju komunikacije i dogovora, kratkih putovanja, izaći iz kvadratnog zagrljaja od strane Saturna pa ćete moći lakše da funkcionišete u drugom dijelu sedmice. Stavljate tačku na neke probleme i opterećenja i sigurnim i brzim korakom jurite u pravcu dobrih dešavanja.

Vaša harizmatičnost, komunikativnost i odlične ideje otvoriće vam prostor za nove dogovore. Ako radite sa strancima i ovdje dolazi do znatnog poboljšanja i mogućnosti da se vaši poslovi prošire i ojačaju.

Ljubav. Početak sedmice može biti nepovoljan po vaše emotivne i bračne relacije, ali ovo će biti kratkotrajan momenat koji možete iskontrolisati, naravno, ukoliko to uopšte budete željeli. Partner je težak, ali ni vi niste jednostavni pa je ovdje potrebno uskladiti se i malo spustiti loptu i sa vaše i sa njegove strane. Ulazak Venere u znak Blizanaca u drugom dijelu sedmice donijeće vam rasterećenje i bolje raspoloženje pa će biti lakše funkcionisati zajedno. Više izlazite i družite se, to će vam oboma prijati.

Što se tiče slobodnih, baš ovaj ulazak Venere u vaše polje ljubavi donijeće nove ljude, ali će donijeti i vašu potrebu da češće izlazite i družite se. Neki pozitivni i inspirativni momenti, ali i ljudi, čekaju na vas.

Zdravlje. Još uvijek je potreban oprez u saobraćaju i prilikom fizičkih aktivnosti. Kod starijih – polako izlazite iz perioda pojačanih hroničnih tegoba.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info