Vaga: Sedmični horoskop za period od 23.04.2018. do 29.04.2018.

0

Posao. Posao se zalaufava i to velikom brzinom. Kako dani budu odmicali, vi ćete biti sve aktivniji, a počeće da se otvaraju i nove mogućnosti i prilike za saradnju. Od polovine sedmice sve će početi da se slaže na svoje mjesto, dolazite u kontakt sa jakim i važnim osobama, a otvaraju se i mnogo isplativije prilike koje se vezuju za inostranstvo.

Ovo je period koji ste čekali i sada se potrudite da izvučete maksimum iz njega. Od ruke će vam ići svaka vrsta dogovora, a očekujte i više kratkih poslovnih putovanja.

Ljubav. Jake strasti i intenzivna osjećanja su prisutni u prvom dijelu ove sedmice pa će emotivni i bračni odnosi i dalje biti u svojoj napetoj fazi. Provlačiće se i dalje ljubomora, potreba za kontrolom i sa vaše i sa partnerove strane. Naročito početkom sedmice vodite računa da ovo ne ode u nekom, nepredviđenom pravcu, koji bi mogao da dodatno uzburka vaš odnos. Ostatak perioda će biti nešto lakši – bar ćete se vi osjećati rasterećenije, ali će odjeci negativnosti ostati sa partnerove strane.

Što se tiče slobodnih Vaga, ulaskom Venere u znak Blizanaca ponovo ćete postati “svoji”. Ova vazdušna energija vam odgovara i ponovo ćete osjetiti poriv da se družite, izlazite, upoznajete nove i zanimljive ljude.

Zdravlje. Jedino što je potrebno u ovom periodu jeste da budete što češće u pokretu. Svaka vrsta fizičke aktivnosti će vam izuzetno prijati.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info