Strijelac: Sedmični horoskop za period od 23.04.2018. do 29.04.2018.

0

Posao. Dodatno olakšanje po pitanju odnosa sa poslovnim partnerima i saradnicima nastupa tokom ove sedmice. Ulazak Venere u znak Blizanaca vam odgovara, jer vam donosi osobe koje su spremne na dogovore i koje vam nude nove poslovne prilike.

Uglavnom ćete biti zadovoljni dešavanjima, jer ćete se ponovo osjetiti aktivno, a vaši postupci će donositi rezultate. Dobre predispozicije i za one koji rade sa inostranstvom – postoji velika šansa da se obim poslovanja poveća u ovoj sedmici.

Ljubav. Ova sedmica najavljuje znatno poboljšanje u emotivnim vezama i bračnim zajednicama. Vi i partner izlazite iz perioda težine i krize i ulazite u jedno mnogo povoljnije vrijeme, kada će biti neuporedivo lakše vratiti se jedno drugom na pravi način i funkcionisati mirno i skladno. Još uvijek će biti situacija koje morate rješavati, ali sada će to biti znatno lakše i uz manje bure i stresa.

Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, Merkur u vašem polju ljubavi neće više biti zakočen od strane Saturna, tako da ćete lakše upoznavati nove osobe, a ukoliko imate simpatiju, ponovo će se pokrenuti ona zanimljiva komunikacija u kojoj ste toliko uživali. U ovoj sedmici takođe možete staviti i tačku na opterećenja iz prošlosti.

Zdravlje. Vodite računa o ishrani, jer vam je to jedna od slabih tačaka, pogotovo starijim pripadnicima znaka. Potrebno vam je više fizičkih aktivnosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info