Škorpija: Sedmični horoskop za period od 23.04.2018. do 29.04.2018.

0

Posao. Poslovno ste odlično. Još samo da izgurate prvu polovinu ove sedmice i konačno stavite tačku na neka opterećenja po pitanju obaveza i onda vam je sve otvoreno za lakše funkcionisanje i napredak. Bićete potpuno posvećeni poslu, skoro pa opsesivni u želji da što prije ostvarite ono što vam je važno.

Nema šanse da ovakvo vaše funkcionisanje ne donese rezultate, koji će biti više nego dobri. Tempo događaja će biti promjenjiv, ali to vam neće toliko smetati. Bitno je da sve ide u pravcu koji želite.

Ljubav. Konjukcija Marsa i Plutona, koja će biti prisutna duže vrijeme, Škorpijama donosi pregršt intenzivnih i dubokih emocija i osjećanja koje će biti teško kontrolisati. U jednom danu ćete osjetiti i najdublju moguću ljubav i posvećenost voljenoj osobi, ali i opsesivan strah da ćete je izgubiti, kao i ogromnu količinu ljubomore i želje da drago biće kontrolišete na svaki mogući način.

Neće biti lako izboriti se sa ovim, pogotovo što je druga strana vrlo aktivna i dolazi u kontakt sa mnogo osoba, što vas suštinski užasava i čini nesigurnim. Vodite računa o potezima koje povlačite, da ne biste napravili karambol i sebi i partneru.

Slobodne Škorpije od ove sedmice će imati češće kontakte sa prošlošću.

Zdravlje. Tokom ovog perioda izlazite iz opterećujućih zdravstvenih situacija, naročito starije Škorpije. Vodite računa o zglobovima i kičmi..

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info