Ribe: Sedmični horoskop za period od 23.04.2018. do 29.04.2018.

0

Posao. Koliko ste osjećali zakočenost i nesigurnost po nekim pitanjima u periodu koji je iza vas, toliko ćete sada osjetiti olakšanje kada shvatite da polako sve dolazi na svoje mjesto. Informacije, ugovore, papire, dogovore koje ste čekali, sada ćete konačno i dočekati.

Pojedinim Ribama dolaze i vijesti o napredovanju ili otvaranju mogućnosti za prelazak na potpuno novo radno mjesto. Takođe, sve ono što je vezano za obrazovanje, državne i javne institucije i inostranstvo, pokreće se u pravcu koji ste željeli.

Ljubav. Emotivni i bračni odnosi su bili pod jakim pritiskom u dužem prethodnom vremenskom periodu. Sada polako izlazite iz ovih situacija, a od drugog dijela sedmice otvara vam se mogućnost da bolje i skladnije funkcionišete sa partnerom i u vaš odnos unesete više razgovora, zanimljivih dešavanja i živosti. Iskoristite je. Neke situacije sa voljenom osobom ste doživljavali previše dramatično i sada to negdje i shvatate. Opustite se i pokušajte da uživate u danima koji su pred vama.

Što se tiče slobodnih Riba, opet je poslovni segment nekako najotvoreniji za nova emotivna dešavanja. No, ove sedmice imate mogućnost i da preko dugogodišnjeg prijatelja upoznate nekog zanimljivog. Više izlazite, družite se, budite aktivni.

Zdravlje. Realno gledano, nemate nekih posebno velikih opterećenja u zdravstvenom segmentu. Jedino stoji da morate voditi računa o ishrani.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info