Rak: Sedmični horoskop za period od 23.04.2018. do 29.04.2018.

0

Posao. Sedmicu započinjete sa rastućim Mjesecom (vladar vašeg znaka) u znaku Lava i polju posla, što vam automatski daje odličnu odskočnu dasku za ono što želite, jača ambiciju i čini od vas pravog borca u ovoj poslovnoj sedmici.

Malo će vas još sputavati dogovori i komunikacija sa saradnicima, ali i to polako ide ka konkretizaciji i realizaciji projekata koje ste pokrenuli. Neke osobe u poslovnom okruženju će pokušavati da vrše pritisak na vas, ali ćete sa ovim situacijama uspješno da se borite u ovom periodu.

Ljubav. Ukoliko ste zauzeti, ulaskom Venere u vaše polje tajni polako se otvara mogućnost da poželite da okušate čari paralelne veze i to sa osobom preko posla, a sa kojom imate razliku u godinama. Za to vrijeme, odnos sa partnerom suočava se sa naletima ljubomore i posesivnosti koje smjenjuju periodi stagnacije i toga da vam je potpuno svejedno šta se dešava sa vašom vezom. Na ovakav način, ukoliko ne promijenite nešto, situacija neće moći vječno da funkcioniše…

Što se tiče slobodnih Rakova, stoje vam vrlo intenzivni aspekti koji mogu isto, prvo preko poslovnih okolnosti, da vam “ubace” u život osobu koja vas magnetski privlači, iako ste negdje u sebi svjesni da bi odnos sa njom bio turbulentan i nemiran.

Zdravlje. Zdravstvena situacija se popravlja, hronični problemi se smanjuju i u ovoj sedmici ćete se osjećati prilično dobro. Mlađima – potreba za jačom fizičkom aktivnošću.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info