Ovan: Sedmični horoskop za period od 23.04.2018. do 29.04.2018.

0

Posao. Šefovi su vas prilično “pritisli” pa ne možete da prodišete kako valja od obaveza i poslova. No i to polako ide ka svom završetku pa ćete nekim težinama konačno stati na kraj posljednjeg radnog dana u sedmici.

Vrijeme vam je da počnete da tražite nove šanse i poslovne prilike za sebe, pogotovo što već drugi dio ove sedmice može donijeti prvo pokretanje, a možda čak i potpisivanje ugovora koji će se pokazati kao veoma značajan za vas. Na poslu ima nervoze, ali nemojte da dozvolite da vas isprovociraju.

Ljubav. Partnerski odnosi mogu biti pomalo naporni u ovoj sedmici, pogotovo ako najviše vremena posvećujete svojim poslovnim obavezama i sa voljenom osobom imate manje zajedničkih trenutaka. Druga strana će koristiti svaku priliku u prvom dijelu sedmice da vam prebaci ili čak da pokušava da vas manipuliše i emotivno ucjenjuje. Strasti i nervoza će u danima oko vikenda splasnuti pa će biti lakše funkcionisati.

Što se tiče slobodnih Ovnova, Venera koja ulazi u znak Blizanaca i vaše polje pokreta, komunikacije, druženja, okoline, donosi vam više emotivnih mogućnosti. Češće ćete upoznavati nove osobe i postoji velika šansa da vam se jedna od njih (ili više njih) zaista i dopadne… Ne ulazite u paralelne veze!

Zdravlje. Nekako kao da će se sve “kačiti” na vas – kijavice i problemi sa sinusima i glavoboljama, alergije i ujedi insekata… Starijima i dalje period naglašenih hroničnih tegoba.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info