Lav: Sedmični horoskop za period od 23.04.2018. do 29.04.2018.

0

Posao. Polje karijere trenutno jeste jako, pozicija Sunca obećava vam stabilnost i ostvarenje planova, jer u ovom periodu “naplaćujete” ono što ste u prethodnom uložili u posao. Sada ne očekujte brzinu u dešavanjima, ali očekujte postepeno napredovanje i poboljšanje odnosa sa poslovnim partnerima i saradnicima.

U poslovnom okruženju može biti nekih napetih momenata ili pokušaja od strane onih koji su vam konkurenti, ali to ne bi trebalo da vas dotiče. Obratite pažnju na ono što vam je bitno – na svoje obaveze.

Ljubav. Odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom funkcioniše tokom ove sedmice, ali vi se svejedno ne osjećate trenutno baš najbolje. Čini vam se da su radost i zadovoljstvo iz vašeg odnosa nestali i da se trenutno sve vrti samo oko nekih dosadnih tema i statične svakodnevnice. Sjetite se koliko ste se nervirali oko nekih situacija sa partnerom u prethodnom periodu i prihvatite da ste konačno uplovili u mirnu luku – možda suviše mirnu za vaš ukus, ali bolje i to nego rasprave, zar ne?

Slobodni Lavovi, ove sedmice imate neke emotivne opcije preko posla, ali nije sigurno da je ta osoba baš prava za vas. Sačekajte drugi dio sedmice i ulazak Venere u polje druženja – imaćete priliku da upoznate neke nove ljude.

Zdravlje. Iako, na prvi pogled, djelujete kao da ste zdravi kao dren, u suštini vam je zdravlje prilično osjetljivo. Jačajte imunitet, više se krećite, vodite računa o ishrani.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info