Jarac: Sedmični horoskop za period od 23.04.2018. do 29.04.2018.

0

Posao. Konjukcija Marsa i Plutona u vašem znaku i polju ličnosti, koja će trajati par sedmica, donosi vam vulkansku snagu i upornost, dovoljnu da pomjerite brda, a kamoli da riješite neka pitanja koja su vam važna.

Takođe, ulazak Venere u polje poslovne svakodnevnice dovodi vas u kontakt sa osobama sa kojima možete da napravite nove dilove i ostvarite zanimljive dogovore. Sve u svemu – iako još uvijek ima malo turbulencije i nesigurnosti, ušli ste u dane koji su vam jako važni i koji vas vode ka napredovanju.

Ljubav. Emotivne i bračne prilike se polako stabilizuju i Jarčevi izlaze iz nepovoljnog perioda koji ih je dobrano uzdrmao i učinio da se osjećaju nezadovoljno i nesigurno. Stoji da vi i partner još uvijek morate da radite na svom odnosu i da se uskladite, ali će to sada teći lakše i protočnije. Osjećanja koja nosite još uvijek vam je teško da kontrolišete, ali bitno je da njima ne opterećujete voljenu osobu i vaš odnos. Borite se sami sa sobom, to vam uvijek ide najbolje od ruke!

Slobodni Jarčevi, ulaskom Sunca u svoje polje ljubavi, pred sobom dobijaju još jedan duži vremenski period u kojem neka nova osoba može zaokupiti vašu pažnju. Retrogradnost vašeg vladara vas vraća u prošlost, ali tome se oduprite i ne okupirajte njome misli.

Zdravlje. U jednom trenutku nervoza i napetost, u drugom sklonost depresiji i melanholiji. Budite u pokretu, fizički aktivni – izbacite nagomilanu negativnu energiju iz sebe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info